DSACDAD & HAVIDOL

Voel je je behoorlijk uitgeblust na een dag excessief shoppen? Maar vond je het wel 'n heerlijk dagje en geniet je wel veel meer van al die nieuwe spulletjes dan van je oude? Maken mooie spulletjes je überhaupt gelukkiger? Geeft multi-tasken je een machtig gevoel? Maakt succes dat je je echt veel beter in je vel voelt zitten? Vind je het helemaal niet verkeerd als anderen om dat succes tegen je opzien? Maar zorg je ook soms beter voor anderen dan voor jezelf? Groeit dat je soms boven het hoofd en merk je dat je dan wat ongeduldiger raakt? Dat je minder snel tevreden bent met zaken als vroeger? Dat je soms ook minder kunt genieten van dingen waar je vroeger zo op kon kicken? Een heleboel verschillende vragen. Misschien herken je in sommige je eigen worsteling in een soort zoektocht naar gelukkig zijn?.
Meer dan 50% van de bevolking boven de 18 jaar heeft symptomen van 'Dysphoric Social Attention Consumption Deficit Anxiety Disorder' (DSACDAD). Je kunt uitzoeken of je kenmerken hebt van DSACDAD mbv een test die online wordt aangeboden. De test is gericht op de balans in het brein tussen de '3 A’s': 'Aspirations, Achievement en Attainment'. Nieuws is dat er tegen DSACDAD nu medicatie is: Havidol. Let wel op de bijwerkingen van Havidol:
IMPORTANT SAFETY INFORMATION:
Problems can be avoided if you take HAVIDOL only when you are able to immediately benefit from its effects. To fully benefit from HAVIDOL patients are encouraged to engage in activities requiring exceptional mental, motor, and consumptive coordination. HAVIDOL is not for you if you have abruptly stopped using alcohol or sedatives. Havidol should be taken indefinitely. Side effects may include mood changes, muscle strain, extraordinary thinking, dermal gloss, impulsivity induced consumption, excessive salivation, hair growth, markedly delayed sexual climax, inter-species communication, taste perversion, terminal smile, and oral inflammation. Very rarely users may experience a need to change physicians. Talk to your doctor about HAVIDOL

Wat denk je nu? Lijd je aan DSACDAD? Voel je er wat voor Havidol te gaan proberen?

WATCH IT: 1 April!


Punt is dat tot nu toe velen zich in het syndroom hekennen. En dat velen ook gaarne bereid blijken er medicatie voor in te gaan nemen. Alleen: DSACDAD bestaat niet als officiële diagnose. Al zullen mensen diverse van bovengenoemde symptomen ervaren. En ook Havidol bestaat niet. De website over DSACDAD & Havidol, kreeg de eerste dagen meer dan 5000 bezoeken. En inmiddels al meer dan een kwart miljoen. Daarbij staat de link naar de site nu ook op diverse websites waarop info staat over depressies en angst. De bedenker van het syndroom en het medicijn is Justine Cooper, een kunstenares. Ze zette de website op als een parodie op het fenomeen in de US dat farmaceuten reclame maken voor medicatie ('direct to consumer advertising' waarover ik eerder schreef). Ze maakte ook advertenties en billboards erbij. Iets te overtuigend blijkbaar. Wat je ziet is hoe snel mensen beïnvloedbaar zijn en zelfs bereid medicatie in te nemen als het niet echt noodzakelijk is. En wat de rol van de farmaceut hierin kan zijn. In NL mag de farmaceut (nog) geen rechtstreekse reclame aan de consument bieden. De meeste artsen vinden dat beter. Het is een bizarre strijd in de USA: tussen 'reclamemakers' met mooi gepresenteerde producten en afwegingen van artsen. Lees er meer over bij Dr Shock.
.
1 April '08

1 opmerking:

Anoniem zei

If you suffer from hair loss, hair implants may be one way to help you.
[url=http://www.hair-restoration-surgery.com/]hair transplant cost[/url]