VOLKSTUINTJES - LET’S GET DIRTY (II)

De Gemeenteraad van Leeuwarden is gisteren akkoord gegaan met het voorstel van PalGroenLinks om geld uit te trekken voor de aanleg van volkstuintjes. Het doel van deze volkstuintjes is "stress, depressie en overgewicht" tegen te gaan. Raadlid Hoogterp: "Mensen met een volkstuintje zijn gezonder. Ze gaan er vaak op de fiets naar toe, zijn tussen bezig in de tuin en komen zo ook dichter bij de natuur te staan. Daarbij kun je in het tuintje je eigen biologische groente verbouwen. Dat is ook weer gezond". Het voorstel werd aanvankelijk wat lacherig ontvangen, maar uiteindelijk wel aangenomen. Hoogterp refereerde naar onderzoek dat de Universiteit Wageningen momenteel doet. Als hij Club Confabula had bezocht, had hij ook het artikel in Neuroscience kunnen noemen, waarover we het in oktober hadden (Let’s get dirty!)! In ieder geval: leuk initiatief! Hopelijk gaat het ook elders doorgang vinden. Verder advies: Rozemarijn verbouwen in de volkstuin (geheugen!). En in ferme pas ernaar toe uiteraard. We zullen scherp blijven op meer tips voor de nieuwe tuineigenaren!

.
19 Dec '07

2 opmerkingen:

buy drugs without prescription zei

This is a very useful post shared by you.Thanks for providing such a valuable information with us.to get buy medicine online from Online medicine store in USA.

doze pharmacy zei

Buy in Doze Pharmacy Online Generic Medicine and Online Prescription drugs From the Best Online Pharmacy. Trusted & top-Rated drugstore Online of Generic Medicine. We ship already in USA, uk, Singapore, Canada, Africa,and so more countries via private shipping methods using.

Buy Nizonide 500 Mg Online, which is Anthelmintics & Anti-Worm medication, and it contains Nitazoxanide. Nitazoxanide Tablets is an oral tablet and is consumed to treat diarrhoea in adults and children.