SEROTONINE TATTOO

We hebben in Club Confabula al heel wat bijzondere psychiatrie-gimmicks voorbij zien komen. Ik noem maar wat, Freud vingerpopjes, kussentjes, knuffeltjes etc. Chocoladebreintjes. Papieren breintjes. Een cristallen psychiatertje. Een zacht knuffelneuron.
Serotonine is een neurotransmitter dat tot de verbeelding blijft spreken. Dat zal wel komen omdat serotonine één van de stoffen is die een belangrijke rol speelt bij ons emotioneel (on-)welbevinden. Fans uiten hun waardering voor serotonine bijv middels sieraden, en nog meer sieraden in de vorm van serotonine molekulen, T-shirts etc.
En nu weer een complete nieuw perspectief:
een serotonine tattoo. En denk je dat alleen serotonine tattoo-waardig is? Op deze site tref je diverse wetenschappers die hun topic van onderzoek als tattoo hebben laten zetten.
Confabula voelt zich nog niet aangesproken (... dacht je dat zij dit was?).

Jij?
Meer over serotonine: kijk op de
Club Confabula WIKI, pagina stemmingsstoornissen.
.

5 Mei* '08

* Een dag van Vrijheid: ook om jezelf te versieren met wat je maar wilt!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Nee, ik dacht toch niet dat jij dit was; dat past kennelijk niet in het beeld dat zich inmiddels 'gevormd' heeft. En nogmaals nee, ik overweeg ook niet naar de tattoo te gaan; mijn huid is vrij van decoraties en doorboringen en dat moet maar zo blijven.
't Is trouwens wel een grote serotonine die zich bovendien op een plaats bevindt die tot ontkleden noopt. Of zou dat toch zonder betekenis zijn?

Anoniem zei

tja. misschien krijgt er iemand een verhoogde seroptoninespiegel van.

Anoniem zei

serotonine

Anoniem zei

En dan ligt het serotoninesyndroom op de loer, lees ik elders. Misschien moet je deze afbeelding toch maar verwijderen; de letselschadeadvocaat wordt in Nederland steeds actiever... ;-)

Anoniem zei

Zoiets als: toon me je tattoo en ik zeg je wie je bent?

emma bailey zei

Buy Tamoxifen 20mg Tablets help minimize the risk of developing breast cancer in women at higher risk