RESTAURANT FREUD - VIII

Confabula dacht juist deze week dat ze al heel lang niks meer van restaurant Freud had gehoord. Het 'unieke restaurant … dé plek in Amsterdam waar het eten verrukkelijk is en het personeel een tikje anders'. Met een 'tikje anders' bedoelt Freud 'met een psychiatrische achtergrond'. Want helaas lopen mensen die 'een tikje anders' zijn in onze maatschappij, bijvoorbeeld bij reïntegratie, vaak tegen vooroordelen aan. Restaurant Freud biedt ze de kans gezamenlijk te werken en leren. Dit door aldaar de handen uit de koks- en kelnermouwen te steken.
.
Maar juist nu een oproep van onze vrienden: Freud is genomineerd voor de SpecialBite Restaurant Verkiezing 2010! Uiteraard gunnen wij Freud een plekje in de top 10 van SpecialBite! Het is zo'n goed team.
Stem dus mee op Freud via de SpecialBiteGids!
.
Voor al €25,- eet je bij Freud.
Kijk eens wat ze bieden - Verse biologische gerechten! Wat dacht je van rucola met peer, parmazaanse kaas en notendressing? Een mooie caesarsalade? Of geitenkaas gewikkeld in pancetta en met notenpaneer uit de oven met gemengde salade en honing-notendressing. Wauw. Ga je voor rode poon met een antiboise en rettich, bospeen, aardappeltjes & courgette? Of biobiefstuk. Of - go veggie: flens gevuld met ricotta en groene asperges, zwarte rijst en bietensaus. Toetjes te over als crème brûlée en chocotoestanden. Of bijv perentaart met amandeldeeg en caramelsaus! Klinkt SpecialBite-waardig!
.

Kan er niet een dependance in Leiden komen? - zo'n mooi initiatief!
.
Juli '10

1 opmerking:

best online pharmacy in USA zei

Great information. This works great for me. Thanks for sharing this. to get buy medicine online from Online medicine store in USA.