MADNESS & ART FESTIVAL!

Clubconfabulanten: go for it: vanaf gisteren, 24 september t/m 3 oktober --richting Haarlem. Tien dagen lang gericht op diverse linken tussen kunts en psychiatrie! Zeer interessant, maar vooral belooft het prachtig te worden. Hoe verbeelden kunstenaars en performers de (eigen) psychiatrische problematiek? Beïnvloedt dat ons over psychiatrische aandoeningen?
Het 3e Internationale Madness & Arts Festival onderzoekt deze vragen in een uitgebreid programma met theater, dans, film, muziek, beeldende kunst, literatuur, poëzie, debat en ontmoetingen.

Het festival biedt een podium aan kunstenaars met een psychiatrische achtergrond en aan kunstenaars die geïnteresseerd zijn in de thematiek van psychiatrie / 'waanzin'. Tien dagen lang staan ze zij aan zij op de belangrijkste culturele podia van Haarlem en in de festivaltent bij Museum Het Dolhuys. Centraal staat de ontmoeting tussen beiden en de ontmoeting met het publiek.

Zie ook het
interview met Hans Looijen, directeur van museum Het Dolhuys en initiatiefnemer van dit festival.
En bezoek de
website van het Madness & Arts Festival - hierop vind je allerlei info, het programma en links!
.
Sept '10

2 opmerkingen:

best Joker stash zei

What a well written and compassionate article. I found your ideas and wisdom encouraging and helpful. briansclub

Valuable Business Reviews zei

This is a great feature, so much so that you give it and give it away for nothing. Our article has generated a lot of positive interest. joker's stash